Aanbieding!

Arduino Uno clone R3 2012 instap model atMega328

 9.95  8.95

Dit is de ATmega16U2 versie, perfect voor beginners en experimenten. Het standaard model dat door verschillende fabrikanten wordt gemaakt. Wij hebben zelf geen invloed op welke fabrikant er binnen komt, maar allen zijn zeer goede kwaliteit. En dit is dan ook een 100% kloon.

Op voorraad

SKU: UNO Categorieën: , Tags: , , , ,

Produkt omschrijving

Dit is de 2012 editie van de Uno, namelijk de revisie 3 (Rev 3 of R3). Naast alle bestaande functies van de Uno heeft dit bord een ATmega16U2 iin plaats van de ATmega8U2 chip. Hierdoor is het programmeren een stuk sneller en zijn er geen drivers nodig voor Linux en OSX (inf file voor Windows is wel nodig, maar vindt u makkelijk op de http://arduino.cc website))

Dit is het meest geschikte model voor beginners. Als je iets kapot maakt op het bord, en dat gebeurt wel eens tijdens het experimenteren, dan kunnen we in ieder geval een losse processor leveren.
Prijs technisch gezien is dit het meest interessante board, je kan er alles mee wat de Arduino UNO revisie 3 ook kan. We proberen de prijs laag te houden om zoveel mogelijk mensen te kunnen laten genieten van het ‘prutsen’ met een Arduino kloonxEen kloon is een min of meer identiek duplicaat van iets.

Zolang de voorraad strekt een USB kabeltje cadeau bij  de eerste aanschaf.

Informatie

Gewicht 0.03 kg
Afmetingen 8 x 4 x 1 cm
Processor

Crystal

Analoge In Out

Digitale IO/PWM

Flash geheugen

Supply voltage

SRam

Voltage Operation/Input

Share your thoughts!

Let us know what you think...

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Inloggen

Registreren

Don't have an account? Sign Up

Kleuren kunnen afwijken, item kan zonder omverpakking worden verstuurd, daar waar niet aangegeven wordt er 1 item bedoeld.