alleen particulieren

Helaas hebben we deze popup moeten installeren omdat er steeds weer bedrijven bestellingen plaatsten en we deze weer terug moesten draaien. Ons inziens zijn er voldoende waarschuwingen in de site ingebouwd zodat je wel behoorlijk lak aan ons moet hebben om toch een order als bedrijf te plaatsen. Maar goed, de popup is dus weer terug, mocht deze popup op elke pagina verschijnen dan accepteert u onze cookies niet.

MicroKloon.nl is  het webwinkel project van de stichting MicroKloon. Uit de minimale winsten worden experimenten en donaties bekostigd.

Omdat we graag zien dat andere hobbyisten ook op een goedkope manier met de Arduino om kunnen leren gaan, stellen we de producten die  voordelig in China worden ingekocht ter beschikking aan mede enthousiastelingen. Het is namelijk vaak net zo duur om 10 stuks van een bepaald product te kopen dan om er maar 1 van aan te schaffen. Dat prijsverschil geven we graag door aan mensen die enthousiast zijn over o.a. de Arduino.
Veel inkopen worden op Internet veilingen gedaan, daardoor kunnen de prijzen zo laag zijn.

Bedrijven zullen zelf de moeite moeten nemen om goedkoop aan spullen te komen, wij willen niets aan bedrijven leveren. Simpel.

Omdat we alleen aan Nederlandse adressen leveren heeft het geen zin om toch te proberen te bestellen.

De enige opslag op de prijs bestaat uit porto, verpakkingsmateriaal en een kleine vergoeding voor het huren van een high end vps.

Verder wordt alles met PostNL verstuurd, kan je betalen via PayPal/iDeal en is er geen minimum orderbedrag.

Als je op <ENTER> drukt en gebruik maakt van de site. dan verklaar je dus dat je weet dat je als bedrijf hier niet welkom bent om een bestelling te doen. Tevens verklaar je daarmee dat als je toch als bedrijf besteld je aansprakelijk bent voor alle kosten die moeten worden gedaan om je poging tot aankoop ongedaan te maken. Deze kosten bestaan minstens uit de PayPal boete die wij moeten betalen en 15 minuten van onze tijd a euro 120 per uur.

Geef een reactie